Förkärleken till Safari-looken.

∼ innehåller adlinks ∼

Solglasögon – HÄR / Olivgrön kjol – HÄR / Beige linneskjorta – HÄR / Grön klänning – HÄR / Bälte – HÄR / Vit skjorta – HÄR / Beige kappa – HÄR / Sandaler – HÄR

Jag har så länge jag kan minnas alltid haft en förkärlek till ”safari-stilen” (finns säkert ett mer korrekt namn på stilen, men ja… ni förstår vad jag menar). Skjortklänningar, kjolar, böljande tyger, bälten stråhattar och snygga solglasögon – allt i färgerna creme, beige, brun khaki och oliv. Fantastiskt vackert och en färgpalett som verkligen faller mig i smaken. Ovan ser ni några gobitar på temat som gärna hade fått flytta in i min garderob redan idag.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Förkärleken till Safari-looken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *