Gravidfotografering och drömmar om förlossning.


 

Måste bara visa några fler av de vackra bilderna jag tog på min älskade tvillingsyster för 2 veckor sedan. Så himla vacker är hon och även fast hon tycker graviditet nummer två varit jobbigare än den första så tycker jag att hon är en riktig krigare och det syns inte på bilderna att hon helst av allt hade önskat föda i förrgår, haha.

Och ja, på tal om förlossning. Jag drömde inatt att hon och Mikael livesände med oss i familjen på IGTV och de var på BB redo för att föda. Och ut kom det en liten kille och han skulle tydligen heta Otto. Nåväl, vi får väl se vad det blir och om jag ska vinna vadslagningen kring beräknat datum får allt bebben hålla sig inne i magen någon dag till.

 
 

PS. På hennes BLOGG – LÄNK kan ni nu också läsa en uppdatering kring magen som nu kliver in i vecka 39 ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Gravidfotografering och drömmar om förlossning.

  1. Ljuvliga bilder!! Och fantastisk vacker blivande mamma!

    Är så glad att vi också hann med att proffs-fota min mage innan lillebror hann komma ut, nu såhär i efterhand (10 år!!!!) är det så kul att minnas & beundras över den där magen och att han faktiskt låg där inne! inte minst för han själv!

    1. Ja, visst är hon vacker?!
      Verkligen roligt att föreviga magen på bild, man glömmer ju så snabbt efteråt hur det såg ut och alltid roligare med proffsbilder än spegelselfies tagna med mobilen 😉 Så kul att ni valde att göra detta och grattis till 10 år med ”lillebror” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *