Vättern.


 

Lite bilder från när jag var hemma hos familjen i Hjo och tog min lilla favorit till stranden för att doppa tårna i Vättern och kasta sten i vattnet. Det är Taggens favoritsyssla och han kan hålla på med det i timmar. Kul tycker jag som inte är så väldans entusiastisk över att besöka lekparker utan när jag leker med Taggen så kastar vi sten i vatten, sparkar boll eller plockar blommor. Utomhusaktiviteter alltså, bästa!

Dagarna hemma med familjen var SÅ mysiga. Mer bilder kommer, har helt enkelt försökt ha lite semester från bloggen och inte suttit vid datorn varje dag. Skönt, men samtidigt så kliar det i fingrarna att dela med mig av smultronställen och mina lediga dagar.

Nu? Nu är jag i Göteborg igen och igår firade vi M som gick på semester genom att äta italienskt på bästa BISTRO ITALIANO. Och imorse köpte vi surdegsbröd från bageriet LILLA SUR och har ätit långfrukost med goda smörgåsar och mycket kaffe. Om en liten stund ska vi in till stan och spana i butiker och så ska jag hämta ut mina nya glasögon som kommit. Vad gör ni idag? Är ni flera som gått på semester ännu?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Vättern.

  1. Ja men visst har de smarrigt bröd på Lilla sur! Bakar eget surdegsbröd som blir toppen men ibland är det gott att köpa färdigt om man ändå är ”i stan! Du har ff en av de finaste och mest inspirerande bloggar som får mig att må bra och bli glad. Idag är det så många Bloggar som triggar hets kring vikt, mat, utseende, pengar och så vidare. Då är det skönt att landa hos dig, kram!

    1. Ja, otroligt gott bröd 🙂 (även goda bullar och hallongrottor visade det sig). Så duktig du är som bakar eget surdegsbröd, vill också göra det någon gång 🙂
      Åh, så himla glad jag blir av att läsa dina fina ord, glad jag kan inspirera och att min blogg känns som en ”trygg” plats. Älskar mat, bullar, kakor, kaffe, bubbel så hos mig blir det ingen hets kring vikt eller mat utan bara ett sunt synsätt på god mat och dryck och balans i livet, så glad att du känner detsamma 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.