Stockrosor – Sveriges vackraste blomma?


 

Haha alltså jag vet inte HUR många bilder på stockrosor jag har i kameran just nu. M bara himlade med ögonen när jag för sjuttioelfte gången på vår skånetripp ville stanna och ta kort på blommorna. Men alltså, HUR vackra är de inte?! Kanske är de Sveriges vackraste blomma, speciellt när de priser husväggarna och lyser upp med sina vackra färger. Magi!

Något annat som är magi är att ha semester. Vi är som sagt tillbaka på västkusten nu och idag tog jag en långpromenad i solen i förmiddags och under eftermiddagen har vi varit på utflykt till Hönö. Där åt vi kaka, drack finkaffe och spanade i butiker och på hus. Och så stannade vi på vägen hem i en gårdsbutik och köpte med oss massa grönsaker och jordgubbar som vi ska äta ikväll tillsammans med ett glas iskallt vitt vin. Och så ska vi spela boule på gårdsplanen utanför. Fint det.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.