1st september

∼ innehåller adlinks ∼

Väska – HÄR / Skjorta – HÄR / Loafers med klack – HÄR / Byxor – HÄR / Armband – HÄR 

 

Tänkt att vi redan är inne i september hörni. På något sätt har livet (för min egen del) rullat på hyfsat som vanligt under våren och sommaren 2020, men på något sätt kändes det som om allt sattes på paus i mars när Covid-19 slog ut i världen och det känns liksom som om hjulet inte riktigt börjat rulla sedan dess utan allt går liksom på halvfart. Av den anledningen så tycker jag det känns så himla märkligt att det redan är september, för det känns liksom som om våren och sommaren aldrig hände på något vis. Förstår ni vad jag menar? Väldigt underlig känsla i alla fall.

 

Huuuur som helst. 1:a september betyder ju att det kanske är dags att hänga undan de vita, fladdriga och blommiga klänningarna för säsongen och istället plocka fram lite höst- och sensommarfavoriter. Lite vemodigt, såklart – jag älskar sommaren och att klä mig under den årstiden. Tappar liksom alltid min stil under vinterhalvåret och trivs verkligen inte att gå i för mycket kläder. Men i september kan jag fortfarande gå klädd lite löst och ledigt utan för mycket kläder och det måste jag ändå säga att jag gillar. Plaggen i ovanstående kollage hade jag gärna haft i min garderob.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “1st september

  1. Du beskriver det så ”on point” vad hände? Jag älskar också sommaren o vill aldrig att den ska ta slut🙂 så fina bilder på din lägenhet 🙏. Ha en fin helg!🌸

    1. Åh så härligt att höra att det finns fler som känner precis som jag, haha 😀 och tack snälla du för de fina orden om lägenheten ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.