Lite glimtar från lägenheten.


 

Igår hade jag en väldigt spännande dag – jag hade nämligen en fotograf hemma i lägenheten som tog lite bilder (yes, lägenheten kommer ut till försäljning om några månader). Hur som helst – så himla kul att styla lägenheten och få visa den från sin bästa sida! Ni som följer mig på Instagram fick även en liten rundvandring via story (LÄNK).

 

På minussidan igår var att jag hade så sjukt ont i ryggen. Jag gjorde burpees på gymmet i måndags och jag tror att jag fått en muskelbristning eller sträckning i latissimus dorsi för h***ete så ont jag hade igår! Försökte ta en 30 minuters promenad på eftermiddagen men höll typ på att bryta ihop, varje andetag jag tog högg det till i ryggen så jag tappade andan typ och oavsett om jag stod upp, låg ner, satt ner eller rörde på mig så gjorde det så ont att jag nästa svimmade. Trodde först jag hade fått diskbråck då smärtan sträckte sig från ryggkotorna ut på sidan av kroppen under armen, men då smärtan är lite mindre idag antar jag att det ”bara” måste varit något dumt jag gjorde på gymmet. Får helt enkelt vila några dagar och hoppas smärtan går över. SÅ trött på min rygg nu!!!

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Lite glimtar från lägenheten.

  1. Ska du flytta.
    .spännande att få höra var o när det händer. Har följt dig på bloggen insta i många år. Älskar dina bilder o text. Lycka till

    1. Ja, inom en framtid i alla fall – så jag förbereder och passar på att fota medans det är grönt o fint ute och förbereder så att mäklaren har allt redo när det väl blir dags 🙂 Tack snälla också för dina fina ord, så fantastiskt att du följt mig så länge ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *