Starta podd


 

I somras diskuterade jag och syrran vid ett flertalet tillfällen om vi inte skulle ta och starta podd. Vi har alltid drömt om att göra något tillsammans och jag tror verkligen att podda är något som skulle passa oss som handen i handsken då vi älskar att prata (haha) och avhandlar ofta ämnen som jag vet många är intresserade av och som jag tror hade skapat ännu finare dialoger med er som följer mig ♥

Så, jag gjorde en kort frågeställning på Instagram och efter sjukt många som svarade och resultatet visade på 95% KÖÖÖÖR så ska vi nu alltså starta podd. I veckan kommer vi göra vår första inspelning och så snart avsnittet ligger uppladdat hojtar jag till med en länk ifall ni är fler härinne som också vill lyssna ♥

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Starta podd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *