Rustad för regn med min nya ryggsäck (+ rabattkod till er fina!)


 

Hej hej hallå från en riktigt regntung och höstig söndag! Jösses, idag har det verkligen regnat nonstop från att jag klev upp ur sängen tills nu då det redan börjar mörkna. Att hösten är här är det inte längre någon tvekan om och då får man räkna med regn lite titt som tätt.

Med en mamma som är fritidspedagog och såväl mamma och pappa älskar naturen fick jag och min syster snabbt lära oss som små att ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” och vi var alltid ute i ur och skur. Tog promenader, plockade svamp, fiskade eller drack varm choklad ur termos och mumsade på medhavd fika. Friluftsliv är väldigt härligt på så sätt om man är rustad för regn. Och just därför är jag väldigt glad över att mitt favoritmärke när det kommer till ryggsäckar – GASTONLUGA – nu lanserat deras vattentåliga design SPLÄSH!

 

 

Ååh vad jag älskade denna ryggsäcken! (psst! längre ner i inlägget finner ni en rabattkod). Invigde den idag på en liten skogstur och även om det regnade hejdlöst mycket så höll sig allting jag förvarade i väskan torrt. De flesta ryggsäckar som är väderanpassade kanske inte alltid har designen med sig, men denna är inte bara praktiskt utan också riktigt, riktigt snygg! Den olivgröna färgen älskar jag och de justerbara remmarna och rullbara topp gör att väskan kan justeras efter behov och går att anpassa så som man själv vill ha det. En riktigt smidig ryggsäck som lämpar sig såväl för skogsturer som till weekendresan. Hur många gånger har man liksom inte stressat sig fram på gatorna för att komma undan regnet och skydda sina värdesaker? Med nya modellen SPLÄSH kan man i lugn och ro lita på att såväl dator, mobil och eventuell tröja håller sig torrt. Så himla, himla smidigt!

 

 

Och hörni, som stolt ambassadör av Gaston Luga har jag även fixat en rabattkod till er. Om ni anger koden ANNASTORM15 får ni 15% rabatt på antingen denna modellen SPLÄSH eller någon av deras andra snygga MODELLER. Och i samband med hösten skickar de också med en av deras snygga plånböcker på köpet (värde 498kr). Så oavsett om du vill ha en ny ryggsäck till dina skolböcker, till jobbdatorn eller bara som en praktisk och snygg accessoar så får du just nu en riktigt bra deal med 15% rabatt och på köpet en snygg plånbok ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *