Podden är live!!!!

Ååh herregud – nu har första avsnittet av min och syrrans podd släppts. Den heter Snicksnack med Storm och där får ni följa med oss när vi snicksnackar om livet och utvalda ämnen (och typ allt mellan himmel och jord). Detta är så himla kul men samtidigt så fruktansvärt läskigt. Kommer någon lyssna? Är det vi gör bra nog? Vad svamlar vi om, egentligen? och så vidare. Så mycket funderingar, men samtidigt så mycket pepp.

Jag hoppas ni vill lyssna på podden och jag hoppas också ni är snälla. Det är ju alltid lite läskigt att komma igång med något nytt och jag hoppas ni ger oss möjligheten att fortsätta och utvecklas med podden ♥

Podden heter som sagt vad Snicksnack med Storm och finns bland annat på Acast och Spotify och ni hittar podden bland annat här: LÄNK. Puss på er!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Podden är live!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *