Att starta veckan i Stockholm.


 

Hej på er från huvudstaden! Supertidigt igår (åkte hemifrån kl 05.45) så åkte jag och två av mina kollegor upp till Stockholm. Vi alla tre har möten/jobb i Stockholm denna vecka och passade på att åka upp samtidigt – alltid roligare att vara flera. Jag stannar i Stockholm även idag innan jag ikväll sätter mig på tåget hem igen (kollegorna stannar arbetsveckan ut).

Hur som helst. Jag jobbar denna vecka för både Bröllopsmagasinet och mitt egna bolag där jag bland annat är ute och fotograferar. Igår besökte jag pampiga 7A Standvägen och fotograferade deras magiska bröllopslokaler – så himla fint!

Idag väntar möten med såväl brudbutiker och guldsmeder innan jag som sagt vad kliver på tåget hem. Men att starta veckan i Stockholm alltså, fantastiskt!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *