Torsdag och flytt-tankar.


 

Stickad klänning – Gammal från Bikbok (men finns liknande hos kedjorna även denna säsong) / Stövlar – Scorett

Hej på er fina ni! Hoppas ni haft en mysig vecka än så länge. Det har jag! Mycket fokus har lagts på jobb, men jag har även hunnit med att träffa Emilie på promenad, träna på gymmet och spela in ett nytt poddavsnitt med syrran nu ikväll (LÄNK TILL PODD). Och utöver detta har såklart mycket tankar och funderingar lagts på flytten.

 

 

Det känns så sjukt att jag imorgon packar en lite större resväska än vanligt och flyttar ner till M för att ”provbo” några veckor. Har ju fortfarande kvar min lägenhet och så i Uddevalla, men ska nu testa att vara Göteborgare ett tag. Det känns både pirrigt, nervöst, förväntansfullt och sjukt läskigt på samma gång. Så mycket som liksom blir ”nytt”. Dels en ny stad som innebär nya fritidsaktiviteter och kanske hobbies. Dels så kommer jag nu bli sambo och kommer inte ha de där kvällarna för mig själv i soffan utan kunna äta middag med någon varje kväll. Dels så kommer jag (istället för att ha 5 minuter till jobbet) börja pendla varje dag. Ja, flytt alltså. Även om den liksom inte är ”på riktigt” nu i och med att jag fortfarande har kvar lägenheten i Uddevalla och även om Göteborg bara ligger 9 mil bort så känns det ändå stort på något sätt.

Fast o andra sidan har vi diskuterat detta i närmare 6 månader nu så jag är väl förberedd, även om det känns lite pirrigt. Men jag tror det kommer gå hur fint som helst och vi människor är ju vanedjur som snabbt vänjer oss vid nya saker. Så att snart kalla Göteborg för ”hemma” kommer så småningom kännas som det mest naturliga i världen.

 

 

På plus-sidan (tillsammans med mycket annat) så ska det faktiskt bli vansinnigt skönt o fokusera på 1 hem istället för 2 som jag gjort de senaste två åren och levt i en resväska…

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Torsdag och flytt-tankar.

  1. 😍
    Är helt övertygad att det kommer bli toppen! Ska bli härligt att få ta del av ”ditt” Göteborg!
    Kram & trevlig helg!

    Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *