Lite bilder från mitt ”nya” hem.


 

Hej hej hallå på er! I helgen valde jag att checka ut från datorn för att fokusera på flytt och mitt ”nya” hem. Känns både som världens mest naturliga grej och ändå den konstigaste, på något sätt. Jag har ju fortfarande kvar min lägenhet i Uddevalla, men tanken är att jag nu ska prova på att bli göteborgare på heltid och därför åka hem hit varje dag efter kontoret. Kommer absolut kännas ovant till en början och för mig (som inte superälskar att pendla 1h enkel väg) kommer det nog ibland kännas lite motigt att istället för att åka hem till min lägenhet efter jobbet sätta mig i bilen och köra 1 timme. MEEEN, jag antar att man vänjer sig, eller hur?

 

 

Något annat som däremot är enklare att vänja sig vid är våra nya möbler. Under semestern började vi ju projektet ”Make-over-av-M’s-lägenhet” och det inkluderade att måla om väggar, sälja alla befintliga möbler och inhandla nytt. Vi började med vardagsrummet och nu återstår bara en ny matta och ett nytt soffbord och sedan är vi i hamn där. Önskar att jag hade tagit en ”före-bild” så ni kunde sett hur det såg ut innan, haha låt mig bara säga att det blivit en STOR förändring. Inte minst tack vare våra nya möbler från SOFACOMPANY. Att hitta nya sittmöbler till vardagsrummet kan absolut vara klurigt. Det ska väljas form, modell, material och färg. Och så ska man välja om man vill ha en stor soffa eller en mindre soffa och tillhörande pallar och fåtöljer. Vi valde det sistnämnda och satsade på en soffa i färgen ”Amber” med tillhörande fotpall. Och som grädden på moset valde vi också en gräddvit fåtölj i ett fluffigt teddy-material.

 

Måste verkligen slå ett slag för Sofacompany och deras produkter. Så himla stilsäkra och dessutom till bra priser! De har mängder av färdiga modeller att välja bland, men här kan du även designa alla möbler helt själv genom att välja modell, material och slutligen ben. Sååå smidigt!

Så japp, ett nytt hem och det känns ändå så himla, himla trevligt.

Soffa HÄR. Fotpall HÄR. Fåtölj HÄR. (undrar ni vart något annat är ifrån så fråga gärna. puss!)

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Lite bilder från mitt ”nya” hem.

    1. Tack snälla! Ja, visst är det härlig färg på soffan 🙂 Kul o välja något lite annorlunda, så roligt att du också tycker om den 🙂 Kram

  1. Åh vad fint! Så härlig färg på soffan ju😍
    Spännande med flytten. Är det underlägg för glas/mugg man kan se på bild nr 8, vart kommer de ifrån? Jättesnygga!

    1. Åh tack snälla – vad kul att du också gillar färgen 🙂
      Glas-underläggen köpte vi på en inredningsbutik på Hönö i somras (butiken heter Norgårdens interiör, https://www.norgardens.com/) märket är N.O.H (New Old Home). Vet tyvärr inte om dessa går o få tag på någon annan stans…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *