Kul dag på jobbet.


 

Åh, igår hade jag en så himla rolig dag på jobbet, det var nämligen en heldags plåtning som stod på schemat för Bröllopsmagasinet. Och jag fick bestämma skulle i alla fall det vara 1 ny plåtning i månaden – det är ju så himla kul!

Och igår? Igår var det vigselringar som skulle fotograferas och jag teamade upp med bästa Gabriel som fotograferat med mig och Bröllopsmagasinet tidigare och vi är ett väldigt bra team. Bilderna vi skulle ta denna gång var blandade studio- och miljöbilder där jag agerade som både projektledare och modell. Så under torsdagen smörjde jag in mig med BUS, fixade naglarna och håret så att jag var foto-redo inför fredagen. Och vi började som sagt med bilder inomhus i studio för att sedan ta oss ut på gatorna i Göteborg och ta miljöbilder i street-style och på franska vinbarer. Alltså, ni HÖR ju så trevligt!! Resultatet (vad jag såg i kameran) ser också ut att bli grymt och jag längtar tills jag får bilderna och kan visa upp både för er och i magasinet.

Arbetsdagen avrundades lagom till middagstid och jag kom hem till en sambo som stod i köket och fixade middag. Och så åt vi ost och drack rödvin innan middagen och hade en riktigt mysig fredagskväll.

Idag? Idag står gym, tvätt och fix i lägenheten på schemat. Sedan är jag sugen på att antingen gå på stan en sväng o ta en kaffe eller kanske käka middag ute. Vi får se vad det blir, helt enkelt.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.