Lördag.


 

Hallååååå lördag! Hur trevligt med helg?! Fantastiskt skulle jag vilja säga!

Igår jobbade jag hemifrån hela dagen och hade faktiskt några riktigt produktiva timmar där jag bockade av prick allt på min to-do-list. Efter kontorstimmarna i lägenheten så åkte jag till gymmet för att bränna av ett träningspass. På kvällen sedan åkte jag och M och plockade upp burgare i stan för att sedan åka ut till några vänner för burgare, rödvin, snacks och spelkväll. Så sjukt roligt! Bästa aktiviteten att göra regniga höstkvällar.

Och idag då? Idag gick vi upp ganska tidigt och under förmiddagen har M pluggat inför en tenta och jag har redigerat färdigt bilder till ett samarbete som ni kommer ÄLSKA! Vet inte hur många förfrågningar jag fått från läsare, familj och vänner kring att göra ett samarbete med just detta märke och på måndag hörni – då kommer ni kunna läsa mer. En hint är i alla fall att det är ett svenskt märke som tillverkar träningskläder för kvinnor. Ett märke jag använt i flera år och som gör så galet bra produkter! Stolt över att få arbeta med dem och vet att ni kommer älska det.

 

Så alltså – håll utkik här på bloggen och även instagram på måndag. Puss.

 

5 kommentarer till “Lördag.

  1. Oohh! Spännande!
    Är stort behov av nya träningskläder!

    Så gött med lördag (igen)! Har hunnit med både löparrunda, en sväng till återvinningscentralen & städat. Nu ska jag bara va resten av helgen 😉 la mig på soffan & ska lyssna på ert senaste avsnitt! ✨❤️

    Ha en fin helg!!

    1. Låter som en härlig och ändå produktiv lördag 😀 Så kul också att du lyssnar på podden och roligt att du är pepp för samarbetet kring träningskläder 😀 ♥ Kram och ha en fin vecka!

  2. Alltså – jag menar att det ska bli kul med inspo för träningskläder! (Lät som jag ville du skulle skicka till mig..)… 🤣

    Ha en fin lördag!! Kram

    1. Hej,

      Absolut 🙂 Vi köpte nyligen spelet ”HINT” som är superkul! Annars kan jag även tipsa om:
      SEQUENCE
      VEM VET MEST
      MED ANDRA ORD
      NÄR DÅ DÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg