Världens bästa följare ♥


 

Hallå på er denna torsdag! Idag är jag ledig från kontoret och har en dag där jag betar av lite hemma-jobb istället. Och så unnar jag mig lite lyx i form av långpromenad och ett återbesök hos osteopaten. Minns ni detta inlägg (LÄNK)? Jag fick så himla många fina tips av er och en utav er tipsade om en osteopat här i Göteborg som kanske kunde hjälpa. Så jag bokade en tid där förra veckan och fick komma på besök då.

Han klämde, kände, undersökte och konstaterade att jag var väldigt stel i ländryggen medan övriga kroppen tycktes över-rörlig. Detta i kombination med typ tusen andra saker (stress, trauma, felbelastning etc.) kunde vara orsaken till mina enorma smärtor. Så efter en grundlig undersökning ”knäckte” han loss mig på massa ställen, från nacke ned till höft. Och *peppar, peppar ta i trä* så har faktiskt ryggen känts bättre denna vecka. Otroligt. Var som sagt vad på återbesök idag och upprepade samma procedur och ska dit igen om 2-3 veckor för ytterligare kontroll. Nu vet jag ju inte om det är placebo eller om ryggen faktiskt ÄR bättre, men oavsett vilket så är jag superglad och känner mig förväntansfull kring min rygg för första gången på länge.

 

 

Jag nämnde också i detta inlägg (LÄNK) att min hand spökade och jag hade fått väldigt plötsligt ont i mitt lillfinger. En av er skrev då att det troligtvis kunde vara ulnarisnerven som kommit i kläm. Symptomen stämde exakt. Så jag tillverkade en egen ”skena” här hemma som jag tejpat fast längs hela armen medan jag sovit, vilket tvingade armen att vara i ett utsträckt läge. Och vet ni? 1 vecka senare där jag sovit med skenan varje natt så har mina smärtor gått från en 8:a på en 10-gradig skala ner till 2-3. Otroligt tacksam för det.

Det jag helt enkelt vill säga är TACK. Tack för att jag har er, världens finaste följare som varit med mig så länge och som kommer med tips och råd och fina kommentarer. Så otroligt glad och tacksam för er – ni är de bästa följarna jag någonsin kunnat drömma om ♥

Nu? Långpromenad, redigering av bilder och sedan poddinspelning med syrran ikväll.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Världens bästa följare ♥

  1. Hej
    Roligt eller bra att du kommit till en ostiopat som kan hjälpa dig. Själv har jag gått hos en i snart 20 år, som har hjälpt mig mkt. Magnus Andersson på Amerika gatan
    Du är väldigt fin i din klänning och jag undrar var du har inhandlat den, vill du avslöja det?
    Vänligen
    Susanne Johansson

  2. Åh vad skönt att höra! Hoppas verkligen och håller tummarna så hårt jag kan att du slipper mer smärta nu❤️ Fin helg till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.