Min helg i bilder.


 

Godmorgon måndag och hej fina ni! Har ni haft en bra helg? Jag hoppas det. Min har varit helt suverän med långledigt, familjetid och också lite jobb. Både jag och M var lediga i fredags så efter frukost drog vi till gymmet där vi körde ett snabbt pass med styrka och intervaller på löpbandet. Sedan tog vi sikte på mina hemtrakter. Efter ett snabbt stopp på Falbygdens Ost (hallåååå paradiset för alla oss ostälskare!) så rullade vi in i Tidaholm, staden där jag växte upp och spenderade mina 20 första år. Vi gjorde ett besök hos Konditori Mekka och gick bananas på deras sortiment (när kakorna bara kostar 5kr/st och man är van vid storstadspriser så är det svårt att hejda sig, haha). Fikat tog vi sedan med hem till mamma där även Linn, Mikael, Tage och Ines var. Vi drack kaffe, åt kakor och tog ikapp tid som saknats oss innan vi sedan åkte vidare hem till Linn och Mikael i Hjo. Jag och Linn gick ut i trädgården för att plocka päron till kvällens charkbricka och sedan åt vi crepes, chark, drack rödvin och spelade spel och skrattade kvällen lång. SÅ mysigt!

 

 

Lördagens sedan vaknade vi upp till strålande väder och efter frukost tog vi på oss dunjackorna och tog en 2h lång promenad i krispig luft. Stannade och köpte kaffe och spanade lite i butiker innan vi sedan kom hem och åt lunch innan vi tog oss ut i det fina vädret igen. Så ljuvligt med soliga höstdagar och vi satt på trappan och drack kaffe och sparkade sedan boll med världens finaste lilla Tage. Alltså han är SÅ söt och väluppfostrad så man bara vill äta upp honom. Han och Ines är det finaste jag har!

När det sedan blev kväll rullade vi hem mot Göteborg igen och spenderade kvällen med middag och serier i soffan.

 

 

Och igår? Igår hade jag konsultation och provfotografering med ett underbart par som bokat mig som bröllopsfotograf nästa år. Så himla gulligt par och jag ser verkligen fram emot deras bröllop! Efter några timmars häng med dem i Botaniska Trädgården åt jag en snabb lunch innan vi åkte hem till M’s syster för skogspromenad och snicksnack. Under kvällen sedan redigerade jag veckans avsnitt av podden (ni finner den HÄR) innan vi sedan stupade i säng, lyckliga över en fin hösthelg tillsammans med familjerna!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *