Restaurangtips – Dirty Dough – Göteborg (Eriksberg).


 

Kom på att jag alldeles glömt bort att visa er fler bilder och tipsa om denna restaurang! Pizza-haket Dirty Dough som ligger på Lindholmen (Eriksberg) i Göteborg är verkligen värt ett besök. De serverar napolitansk pizza som håller riktigt hög kvalitét och till skillnad mot många andra ställen i stan som serverar denna pizza så är faktiskt priserna riktigt, riktigt bra. Jag, Linn, Mikael, Tage och Ines besökte restaurangen en solig hösthelg i september och då vi var först in (haha småbarnsföräldrar vet hur det är att äta tidig lunch) fick vi typ stället för oss själva ett par minuter innan övriga lunchgäster trillade in.

 

 

Och vi beställde olika sorters pizza som vi alla (inklusive Tage) glufsade i oss på ett nafs. Så himla gott och dessutom riktigt trevlig personal och fantastiskt charmig lokal. Kan verkligen rekommendera restaurangen som både kör avhämtning och bordsservering.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *