Ut med tjejerna.


 

Hej på er! Denna gången från tåget på väg mot Uddevalla. Ikväll ska jag nämligen dit för att möta upp Åsa och Emilie för tjejkväll. Och vi ska åka ännu längre ut på kusten (närmare bestämt Fiskebäckskil) för att wine:a & dine:a på vackra Gullmarstrand. Och jag ser SÅ mycket fram emot en 3-rätters meny, lite vin och framförallt häng med tjejerna. Ska bli så himla trevligt!

Kommer sedan spendera natten i min lägenhet (får passa på att sova där nu någon sista gång innan den läggs ut till försäljning nästa vecka) och tar sedan tåget hem till Göteborg imorgon bitti. Hur sjukt förresten att min lilla lägenhet ska ut till försäljning, känns vemodigt och sorgset på något sätt. Jag har ju haft den i 8(!) år och älskar den. Den symboliserar så mycket fint i livet och framför allt trygghet. Men ja, livet måste innehålla förändring och ibland måste man våga släppa taget helt om något. Och jag vet att förändringen är till det positiva och det gör det lite, lite enklare.

Hur som helst, nu är jag snart framme så ska lägga ner datorn, byta mina sneakers mot klackar (är klädd som på bilderna ovan) och sedan invänta Åsa som hämtar upp mig med bil och vi ska köra ut mot havet.

Hoppas du får en riktigt fin kväll, vad du än har för dig ♥

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Ut med tjejerna.

    1. Hej, dessa är ringar från en plåtning med Bröllopsmagasinet (alltså vigselringar). Från lite blandade märken, vill du veta vilka så hojta till så kan jag kolla upp det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *