Dags för en hederlig ”dagens outfit”.

Tröja – Köpt på Gekås / Byxor i läderimitation – HÄR / Skor – Köpta i Prag/ Väska – H&M

 

Jösses så svårt det är att få till de där klassiska outfit-bilderna nu när vi gått in i de mörkare månaderna. Att åka hemifrån till jobbet i totalt mörker och åka hem när det är minst lika mörkt (och regnigt) gör ju att det är ganska få tillfällen under ett dygn nuförtiden då man kan ta bra bilder. Och för mig som föredrar att alltid fotografera i dagsljus är det ju en utmaning att få till bilder till blogg och sociala kanaler, minst sagt. Men då får man vara lite kreativ – som i helgen då jag rafsade ihop två kassar med kläder, packade in detta i bilen och tog med mig min kille som fick agera fotograf medan jag löste ombyte efter ombyte på klassiskt influencer-vis då jag stod halvt naken bakom bilen. Glamouröst va?! Haha men vad gör man inte för konstens skull.

 

Sååå, med det sagt så blev det faktiskt en dagens outfit här på bloggen dagen till ära. Övrigt idag då? Jo jag jobbar hemifrån och har faktiskt fått sjukt mycket gjort redan. Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sedan återgå till hamrande på tangentbordet och eventuella digitala möten. Hoppas ni har en fin dag.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *