I annonssamarbete med Gaston Luga

Julklappstips till honom (och en rabattkod).


 

Hörni, något som jag ibland kan tycka är en sjukt svår nöt att kläcka är julklappar till ”honom”. Oavsett om det handlar om pojkvän, bror, pappa eller annan trevlig manlig varelse som du har turen att ha i din närhet så tycker jag det kan vara klurigt att komma på den perfekta julklappen till honom. Visst, en tröja eller parfym brukar ofta gå hem, men hur personligt och roligt är det, egentligen? Jag brukar inte köpa julklappar ”bara för att” utan när jag köper så är det verkligen med en tanke kring att det ska passa individen jag köper till. Det ska vara någonting som personen i fråga vill ha, men inte har fått tummen ur att unna sig.

En sådan sak som jag tycker är perfekt är en schysst ryggsäck. Oavsett ålder så tycker jag att en ryggsäck funkar och den kan din manliga varelse bära på väg till och från jobbet, till träningen, på resan eller på familjeutflykten. En väldigt smidig sak att ha i sin garderob (överlag tycker jag killar borde ha mer väskor – så praktiskt ju!). Och oavsett om du är ute efter en väldigt funktionell eller en fashionabel ryggsäck så har GASTON LUGA alla varianter du söker. Min kille fullkomligt ÄLSKAR ryggsäckar så denna stilrena i krispigt vitt gav jag till honom i present denna veckan (som en liten tjuvstart på julen och det faktum att jag nu sålt lägenheten och vi blivit sambos ”på riktigt”). Och jag menar, HUR snygg är inte ryggsäcken? Pråper Vit heter modellen och det är galet vad bra den passade honom och han är i extas och vill bära denna såväl till kontoret som till träningen och på kommande resor (snälla vaccin, låt det komma fort så vi återigen kan resa).

 

 

Och visst, snygga ryggsäckar kostar ju en liten slant (även om just de från Gaston Luga är sjukt prisvärda i min mening) och kanske har du länge velat köpa en schysst ryggsäck men inte riktigt prioriterat det? Då kanske det är läge att slå till nu? För i samband med Gaston Luga’s Black-Friday kampanj då de erbjuder 20% rabatt på hela sortimentet så har jag dessutom en rabattkod som ger ytterligare 10% rabatt. Koden ANNASTORM10 ger er alltså ytterligare 10% rabatt på ett helt köp (med andra ord hela 30% rabatt på ett köp). Dessutom får ni en gratis korthållare på köpet. Jag menar, HUR trevligt?!

Kampanjen med hela 30% rabatt (med min rabattkod ANNASTORM10) gäller bara fram till 30:e november så är ni sugna på en ryggsäck att ge bort i julklapp (eller kanske få själva?) så passa på att klicka er in på hemsidan ”KLICK” redan idag. Puss!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *