Att greja hemma.


 

Jaaa, hörni! Dagarna just nu har ju en tendens att flyta ihop och bortsett från att jag faktiskt dragit på mig en klänning och hällt upp ett glas vin under fredagkvällen så innehåller helgerna nuförtiden inte så mycket ”äventyr”. Men det får vara OK, det också.

Något som vi däremot gjort i helgen är att greja lite hemma. Vi har skruvat ihop en nyinköp pall samt klädställning för vårt omgjorda gästrum som nu ska bli någon form av walk-in-closet. Så himla trevligt! Är inte riktigt färdiga med det rummet dock så bilder får vänta. Något annat som däremot är färdigt är vardagsrummet. Köpte ju denna tavla förra helgen som verkligen blev pricken över i:et. Så vansinnigt snyggt med stora tavlor i blänkande glas och denna passade verkligen in både rent nyans och stilmässigt. Så nöjda! Tavlan köptes i butiken Svenska Hem här i Göteborg och kommer ursprungligen från Nordic Furniture Group för er som undrar.

 

Och nu: Nu ska jag placera rumpan i soffan ovan och planerar att hänga där resten av denna söndagen. Vad gör ni på helgerna i tider som dessa?

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att greja hemma.

  1. Så cool tavla! Är egentligen en hemmamänniska men saknar ändå de här småsakerna att åka och strosa i affärer. ta en fika någonstans, gå ut och äta på restaurang. Men tror ändå att någonstans i detta elände kanske vi lär oss att inte ha så mycket grejer för oss hela tiden utan uppskatta de små sakerna, de vardagliga.

    1. Tack, kul du gillar tavlan 🙂
      Ja, visst är det skönt att spendera tid hemma men samtidigt så kliar det i kroppen efter det sociala och ljuvliga med att strosa på stan och gå ut och äta – precis som du säger. Men absolut lär vi oss något av detta, det tror jag helt säkert 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *