Ny stickad klänning – favorit!

Stickad klänning – Zara / Väska – GeKås / Halsband – H&M / Klocka – LArsson & Jennings/ Stövlar – Gamla från Scorett

 

HUR härligt med alla stickade klänningar som nu finns ute i butik? Jag som gärna går runt barbent året om älskar detta mode då man kan låta benen löpa fritt under tyget samtidigt som man håller sig varm. Allra snyggast blir dessa klänningar med ett par höga stövlar eller grova boots/kängor till. För min del får gärna klänningen vara högt skuren i halsen för att det dels bildar en snyggare silhuett och så täcker det mycket hud (herregud så blek man är nu – gäller o hitta plagg som täcker huden, hahaha). Klänningen fungerar i min värld lika bra en dag på kontoret som under middagen med vänner (om det nu ens får existera?). Jaja, snart kommer förhoppningsvis ett vaccin och så kan man spatsera runt på stan eller på middagar i februari med denna eller plocka fram nästa år. För denna är såväl supertrendig som tidlös på samma gång – älskar sådana plagg!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *