I annonssamarbete med GastonLuga

Black week i samarbete med Gaston Luga.

(modellen på ryggsäcken ovan heter CLÄSSIC Oliv-Brun)

 

Black Week är i full gång och visst kan jag ha delade meningar kring detta fenomen. Att det bidrar till köphets är ingenting som jag står bakom, men är det något man tänkt köpa en längre tid är det nu ett ypperligt tillfälle att slå till då många butiker, varumärken och webbshopparna just nu har grymma erbjudanden.

Kanske har du länge varit i behov av en ny ryggsäck? Till skolböckerna? Till kontoret? Till gymmet eller till den där picknicken med vännerna nu i skogen (perfekt sätt att umgås på i dessa hålla-avstånd-tider). Kanske är det en ny ryggsäck som du väntat att lägga vantarna på och nu är det i så fall läge att slå till.

För i samband med Gaston Luga’s Black-Friday kampanj då de erbjuder 20% rabatt på hela sortimentet så har jag dessutom en rabattkod som ger ytterligare 10% rabatt. Koden ANNASTORM10 ger er alltså ytterligare 10% rabatt på ett helt köp (med andra ord hela 30% rabatt på ett köp). Dessutom får ni en gratis korthållare på köpet. Jag menar, HUR trevligt?!

Kampanjen med hela 30% rabatt (med min rabattkod ANNASTORM10) gäller bara fram till 30:e november så är ni sugna på en ryggsäck till er själva (eller ge bort i julklapp, kolla bara den fina presentförpackningen nedan) så passa på att klicka er in på hemsidan ”KLICK” redan idag. Puss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg