Visar julens festligaste plagg.


 

I samarbete med butiken SOUL i Uddevalla har jag fått äran att visa upp några av julens festligaste plagg här på bloggen. Och även om firandet i år i december månad kanske inte riktigt blir som vanligt så är det ju ändå himla festligt att klä upp sig – det gör SÅ mycket för humöret och känslan. Själv ser jag fram emot att klä upp mig på självaste julafton och minst 1 gång till under pepparkaksbakande, digitalt glöggdrickande eller när jag klär granen. Allt blir lite roligare om man känner sig fin. På min Instagram kan ni nu se en film IGTV där jag provar och stylar alla plaggen – klicka HÄR för att se den. Puss!

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Visar julens festligaste plagg.

  1. Så fin! Du har ju en så petit midja som gör att du passar så fint i klänning. Själv är jag mer en äppelform och tycker att det inte alls gör sig fint med klänning dessvärre.

    1. Tack för fina ord ♥ Dock tycker jag att alla kvinnor passar och är vackra i klänning, oavsett kroppsform 🙂 Men kanske upplever man sig själv som mer bekväm om man hittar ”rätt” skärning på klänningen. Just till ”äppelformade” kroppsformer tycker jag det är väldigt snyggt med A-linjeformade klänningar eller där skärningen sitter precis under bysten ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *