Dan före dopparedan.

Bild från i helgen då paketinslagning och musikhjälpen stod på schemat. Bra sak att kombinera. För varje paket jag slår in så får jag dåligt samvete över hur gott ställt jag har det och skänker då ett bidrag till musikhjälpen, haha. Win, win kanske?

 

God morgon hörni! Tänk att det idag redan är dan före dopparedan. Hur sjukt?! De sista dagarna har verkligen rusat förbi och idag är vi framme vid en utav mina mysigaste dagar på året: dagen före julafton! Om en liten stund ska vi packa in oss och paketen i bilen och åka hem till familjen. Julen i år blir annorlunda – vi kommer inte träffa hela släkten som vanligt utan enbart hänga hemma hos Linn, Mikael, Tage och Ines. Sedan kommer några ur närmsta familjen på besök utspritt över tre dagar och vi ska ta ett dopp i Vättern och fika utomhus. Det blir annorlunda, men det blir också bra. Tacksam över att vi alla är friska och att vi faktiskt har möjlighet att träffa några, om än i mindre skala.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *