Spår in i framtiden – Årshoroskåp för 2021


 

Har ert nya år startat bra? Jag hoppas det ♥ Själv ser jag löjligt mycket fram emot detta året och jag tror vi alla vill blicka framåt och hålla tummarna för att 2021 blir bättre än 2020. Och ska man tro mitt årshoroskåp så ser ju 2021 sannerligen ut att bli ett bra år. I denna veckas poddavsnitt (LÄNK) så spår nämligen jag och syrran i framtiden och läser vårt årshoroskåp. Så himla, himla kul och särskilt när det står att 2021 och framåt är Vädurens år. Man tackar liksom!

Som vi nämner i poddavsnittet så har de senaste åren verkligen inneburit många berg-och-dal-banor. Visst är det så att hela livet är en berg-och-dal-bana men vissa perioder i livet är liksom mer uppochner än andra. Och enligt horoskåpet spås det nu bli mer harmoniskt och ljusare – vilket verkligen känns välkommet!

2021 inleds ju med att jag folkbokför mig i en ny stad (Göteborg) vilket förhoppningsvis öppnar upp för många nya möjligheter – såväl karriärmässigt som på ett personligt plan. Jag hoppas att under det kommande året träffa nya människor som såväl kan leda till fantastiska vänskapsrelationer som jobbmöjligheter. 2021 hoppas jag nämligen på att mitt egna bolag ska få ännu mer fäste och utvecklas – något som känns otroligt positivt just nu! Blev hur som helst väldigt peppad på det nya året efter vi gått igenom årshoroskåpet.

In o lyssna på podden för och veta mer och passa även på att läsa just DITT årshoroskop (i podden får ni höra vart ni hittar det). HÄR KOMMER NI TILL PODDEN.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *