Att ha fredag imorgon och försöka bryta känslan av nedstämdhet.


 

God kväll på er! Hoppas ni mår bra ♥ Själv sitter jag hemma i soffan efter en dag på kontoret och jag och M har precis ätit middag och ska snart fortsätta se på serien ”Vargen Kommer” på SVT Play. Har ni sett den? Den är väldigt fängslande måste jag säga!

Jag postade för övrigt den här bilden på Instagram för en liten stund sedan som ett litet hejarop inför fredag och att försöka se ljusglimtar i vardagen. Just nu genomgår en nära familjemedlem något otroligt jobbigt och mitt hjärta har gått i tusen bitar flera gånger de senaste veckorna. Och när någon jag älskar går igenom något tufft så är det svårt att inte bli påverkad utan jag själv är väldigt nedstämd och ledsen stundtals. Det hela är så fruktansvärt orättvist och att se den man älskar gå igenom detta är hemskt. Man känner sig så hjälplös på något sätt och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde göra något för att få allt att bli bra igen. Och även om det absolut inte är MIG det är synd om så kan man ju inte hjälpa att bli påverkad och lite deppig ibland. Och jag vet att ni är fler där ute som går igenom hemskheter. Antingen ni själva eller någon närstående ni älskar. Och visst är livet tufft ibland. Det är stundtals fruktansvärt mörkt och det är i dessa stunder man får försöka hitta ljusglimtar för att fortsätta kämpa. Kanske är det ett samtal med en vän, kanske är det en god måltid eller att få lyssna på sin favoritmusik och sjunga med så högt man bara kan? Oavsett vad det är eller vem det gäller så hoppas jag att du har något i ditt liv som kan sprida lite glädje. Heyy – bara att vi befinner oss i en pandemi är ju deppigt nog, eller hur?!

Så jag försöker se ljusglimtar och göra saker jag tycker om för att fortsätta vara stark, positiv och kunna ge det stöd jag behöver göra just nu. Så imorgon är det fredag och imorgon kväll ska jag äta den godaste maten jag vet och klä mig i något fint och lyssna på musik jag älskar.

Vad gör du för att finna ljusglimtarna i vardagen just nu?

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha fredag imorgon och försöka bryta känslan av nedstämdhet.

  1. Jag försöker att njuta här och nu. Tända ljus och plocka fram min stickning och lära mig att sticka mer avancerade mönster. Sedan är det viktigt att ha kontakt med sina nära och kära via telefon. Tänk vilken tur att vi ändå har tekniken.

    1. Ja, himla tacksam för tekniken ändå och att vi faktiskt kan hålla kontakten trots att vi inte ses fysiskt på samma sätt som förut ♥
      Låter mysigt med stickningen!

  2. Jag sitter hemma och arbeta som många andra! I början blev jag lite sänkt att inte kunna leva som innan. Men har nu istället börjat uppskatta det som vi har nu. Friheten att gå ut och både innan och efter jobb samt under lunchen. Har bytt ut mina ute luncher mot härliga lunchpromenader! Nu har vi äntligen fått snö här nere i Skåne med det lyser upp!

    1. Så skönt att du kan spendera mycket tid utomhus – lite dagsljus, snö och D-vitamin från solen gör underverk för humöret 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *