Tips! överraska med en personlig tårta.


 

Förra veckan så fyllde ju min M år. Och alltså jag älskar födelsedagar och att ordna överraskningar. Utöver en övernattning på hotell, middag på restaurang och 24h av kvalitetstid så överraskade jag också med blommor och en specialdesignad, personlig tårta.

Det är så roligt hur vissa människor är tydliga personligheter och karaktärer. Hade livet varit en highschool-film hade M 100% kategoriserats som en ”high school jock”. Han ÄLSKAR sport och är också extremt bra på allt han tar sig för (så imponerad av detta!) Dessutom har han, i sann sportnörd anda, också en hel del idoler och förebilder i sporten. En sådan är hockeyspelaren Connor McDavid så när det kom till hans födelsedag ville jag självklart överraska med en tårta som på något sätt symboliserade hans enorma kärlek för sport och förebilder.

 

 

Jag letade runt på nätet en bra stund efter någon i Göteborgstrakten som kunde leverera en personlig tårta. Och jag ville inte ha en klassisk marsipantårta med tryck som man ger små barn utan jag ville tårtan skulle kännas vuxen och med klass. Efter lite sökande fann jag TÅRTVERKET här i Göteborg och Linnéa som följt sina drömmar och startat denna verksamhet. Här kan man verkligen skräddarsy sina tårtor och utöver utseende även välja smaker och innehåll. SÅÅ smidigt och Linnéa är dessutom hur gullig som helst att ha att göra med. Mitt val föll på en 6-vånings moussetårta där citronbottnar varvades med hallon- och passionsfruktsmousse. Färgerna på tårtan skulle sedan symbolisera det NHL-lag som McDavid spelar i och som kronan på verket pryddes tårtan av hans hockeytröja gjord i sockerpasta.

 

 

Och alltså, lyckan i M’s ögon när han kom hem och fick denna tårta kan jag leva på i flera veckor. Herregud så glad han blev! Och jag fullkomligt ÄLSKADE designen på tårtan och den kändes verkligen stilren och exklusiv. Och smakerna, oj oj oj så gott! Personligen tycker jag inte om när bakverk blir för mastiga och med dessa fräscha smaker på tårtan kunde man både ta en och två bitar utan att det blev för mycket. Tips tips! Så himla nöjd verkligen med tårtan och att överraska M på detta sätt var den bästa idé jag fått på länge.

 

PS. Detta är inget samarbete eller någonting, var bara så himla nöjd så kan varmt rekommendera henne om ni önskar överraska någon ni tycker om med en personlig tårta ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.