Saker att vara tacksam över.


 

Häromdagen gick jag igenom massa bilder på mina hårddiskar och fann bland annat dessa. De är från januari 2019. Då? Då reste jag iväg som projektledare och creative director för Bröllopsmagasinet och arrangerade en plåtning av bröllopsklänningar till magasinet. På bilderna ni ser i detta inlägg hade vi alltså flytt ett grått och regnigt Sverige för 5 soliga dagar på Gran Canaria. Just denna period var jag nykär – ni vet i det där stadiet då man undrar om det är OK att man skickar ett ”jag är framme” sms när man landat med flyget eller om personen på andra sidan jorden inte bryr sig. För egen del gillar jag inte stadier av ovetande så för min del ville jag ringa VARJE kväll, men då vi bara träffats i ca 4 veckor minns jag att jag fick lägga band på mig för att inte vara för ”på”, haha.

Utöver att ha fjärilar i magen inför M som jag precis träffat så hade jag dessutom handplockat finaste teamet som var med mig på resan.

 

 

Som grädde på moset så hade jag dessutom lyckats ro i land en deal med ett lyxhotell inför resan som vi bodde på. Alltid spännande det där med att jobba med barter, inte alltid det går hem alla gånger och jag undrar egentligen hur länge man kommer kunna göra byten i framtiden. Det känns ju som om det är ett utrotat sätt att förhandla på då alla är i behov av faktiska jobb och inte bara barters. Huuuur som helst (vem orkar höra om mina förhandlingar på kontoret, haha?) jag var i alla fall väldigt nöjd över denna barter och vi hade 5 dagar med sol, kreativitet, god mat, skratt, massor av jobb och champagne på kvällarna på Gran Canaria. Och hemma hade det mörker, slask och kyla. Kändes där och då som en ganska bra byteshandel, om jag ska vara ärlig.

 

 

Och även om jag LÄNGTAR IHJÄL MIG efter allt det där ovan och känslan jag hade när de där bilderna togs (minus nykärs-fasen, haha för jag är SÅ lycklig som det är nu) så tänker jag att den tiden kommer. Det kommer en tid då vi återigen kan få resa, upptäcka nya platser och umgås många på samma plats igen. Men för att inte bara leva i drömmarnas värld så tänker jag att det är viktigt att vara tacksam för det man faktiskt har. Jag har så otroligt mycket att vara tacksam för just idag. Jag är frisk. Jag har ett jobb. Jag har världens finaste vänner och familj och jag har faktiskt möjligheten att drömma. Det får man inte glömma och jag ska verkligen försöka fokusera på allt som faktiskt är positivt istället för att fastna i negativa tankar.

Vad är DU tacksam över?

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Saker att vara tacksam över.

  1. Många saker! Och så bra att dra upp dem till ytan ibland: Jag är frisk. De som haft COVID i min närhet har klarat sig lindrigt. Jag är inte permitterad utan har ett bra jobb där jag trivs. Min bonusdotter fick ta studenten under brinnande pandemi och kom sen in på sin drömutbildning och även om det mesta sker på distans så har hon flera år kvar att få uppleva studentliv. Min sambo och jag har bestämt att vi ska gifta oss så snart det går att ha fest och igår beställde vi ringarna. 🙂 Solen skiner just nu och det är fredag!

    Kram!

    1. Hej och åååh så härlig kommentar! Många saker faktiskt väl värda att dra upp till ytan och så underbart att höra kring allt 🙂 Hoppas hela helgen varit lika ljus och solig och att vi snart kan planera för massa saker att se fram emot samtidigt som vi förhoppningsvis blivit bättre på att njuta av det vi har och leva i nuet ♥ Tack igen för din kommentar, den lyfte verkligen upp 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.