Vänner, löjrom och bubbel.


 

Igår efter jobbet var vi hembjudna till Axel, Martina och deras lilla tjej (endast 6 veckor gammal) på fredagsmiddag! Så himla festligt och är det något jag älskar så är det just detta; middagar med vänner! Även om jag älskar att piffa och arrangera middagar själv så är det något magiskt med att bli bortbjuden. I alla fall när det är så fint uppstyrt som det var igår.

Vi skålade in fredagen med bubbel och tog ikapp vad som hänt sedan senast vi sågs. Sedan serverades löjrom, pizza Bianco och glass medan vi drack Amarone och avhandlade allt från semesterplaner i sommar, sparande, husbygge, anekdoter från skoltiden och mycket annat. Så himla trevligt! Bästa sättet att spendera en fredagskväll på, om du frågar mig.

Och idag? Idag har jag hunnit med att träffa ett brudpar jag ska fotografera i sommar och sedan har jag och M även tagit en långpromenad i vårvädret. Nu ska vi åka och handla inför kvällens middag.

Vad gör ni i helgen?

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Vänner, löjrom och bubbel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *