Dagarna som gått.


 

Hej på er och förlåt för utebliven uppdatering här på bloggen. De senaste dagarna som gått har verkligen rusat förbi och utöver jobb på kontoret har jag gjort två stycken olika plåtningar med mitt egna företag för olika verksamheter, hunnit med att hämta bilen vi köpt, spelat in podd (som släpps idag!), spenderat helgen hemma hos familjen och även tagit årets första glas vin på en uteservering.

 

Och nu? Nu sitter jag på tåget ner mot Helsingborg där jag denna gången ska stå framför kameran (istället för bakom som jag brukar). Det är ytterligare en plåtning för märket Elevenate som jag blivit in bokad på och en heldag med fotografering står på schemat – kul! Så jag ska berätta mer om dagarna som gått, men det får ske imorgon. Puss på er och jag hoppas ni mår bra.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Dagarna som gått.

  1. Så kul! Har just köpt mina första skidkläder från Elevenate, fantastisk kvalité och så snygga. Tack o lov hittade jag dom på rea 🙂 Du kommer att passa som handen i handsken i deras sportiga outfits!

    1. Ååh kul att du kör på Elevenate – håller med, riktigt grymma kläder (men kanske tur de fanns på REA för prislappen kan ju vara lite väl tilltagen ibland ;))

      Tack snälla för fina ord ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *