Att ta en tillbakablick på den senaste veckan.

Bortsett från inlägget igår så var det ju en hel vecka sedan vi hördes här på bloggen. Tycker inte om när jag hamnar i osynk utan vill ju helst kika in här varje eller varannan dag. Men så blir livet ibland och innan vi blickar framåt tänkte jag att vi tar en tillbakablick på den senaste veckan innan vi är tillbaka på nutid och kan börja om. Häng med!

 

 

För en vecka sedan (närmare bestämt förra onsdagen) så var jag inbokad på en fotografering på förmiddagen. Det var ett uppdrag för Övre Kaserngården och Munkeröds Floristutbildning. De hade utbildning i att dekorera en bröllopslokal och jag var där i uppdrag av att ta bilder för såväl utbildningen som festlokalen. De hade gjort det så himla fint och det var ett sant nöje att hänga med dem under förmiddagen och fylla minneskortet i kameran med bilder. Ska leverera det färdiga resultatet imorgon och jag hoppas de blir nöjda ♥ Resten av dagen så förberedde jag inför en plåtning och provade kläder och smörjde in mig med brun-utan-sol (haha mindre lyckat resultat dock – se lite längre ner i inlägget…).

 

 

På torsdagen sedan så spelade jag in podd med syrran på förmiddagen (lilla Ines fick göra oss sällskap denna gång) och sedan var det äntligen dags för oss att hämta vår nya bil! Ååååh, pirret! Jag har ju haft min gamla bil i 5,5 år så det var på tiden med en ny. Dessutom så sålde M också hans tidigare bil och det känns faktiskt väldigt skönt med endast 1 bil i hushållet nu (jobbigt med två bilar när man bor i lägenhet i Göteborg och inte har tillgång till egen parkering). Det var kärlek vid första ögonkast med bilen och jag är galet nöjd!!!

 

 

På eftermiddagen sedan hjälpte M mig att spela in olika Reels för Instagram och fotografera bilder för en butik i Uddevalla som jag samarbetar med. Haha här ser ni en närmare bild på min misslyckade brun-utan-sol. Men jag tror inte det syntes så mycket på filmerna eller bilderna (som tur var, haha). Delar med mig av mer bilder längre fram (den gula klänningen på bilden kommer från butiken och jag vet att de skickar med post om man inte bor i närheten – så kontakta dem här om ni är sugna: LÄNK).

 

 

På fredagen sedan tog jag en långpromenad på morgonen och beundrade körsbärsblommorna. Sedan redigerade jag bilder och filmer från veckans tidigare plåtningar och inspelningar hela dagen. När eftermiddagen kom spelade jag in 4 filmer till Instagram med hjälp av M innan vi bytte om och tog sikte på årets första glas vin på en uteservering. Gick till charmiga OIZO som ligger på promenadavstånd hemifrån och vi hängde på låset när de öppnade och fick sittplatser på deras uteservering i solen. Där satt vi i flera timmar och drack vin, åt ost och fantastiskt god pizza. Just de timmarna var de härligaste på länge! Åååh som jag njöt av att få sitta där, spana på folk (på avstånd givetvis) och äta gott och dricka ett glas i solen med min favoritmänniska. Livsnjutning!

 

 

Lördagen startade sedan med en långpromenad medan M var på fotbollsträning. Därefter hoppade vi in i vår nya bil och åkte hem mot min familj. I julklapp fick nämligen jag och syrran att vi skulle på drej-kurs med mamma. Alltså förlåt, men HUR kul?! Har drömt om att dreja sedan jag var 10 år och nu blev drömmen verklighet! Yvonne som håller kurserna är dessutom en kär vän till mamma så de där 3 timmarna i hennes verkstad var MAGISKA! Vi drejade, skrattade, pratade, drack kaffe och åt kaka och levde livets liv. Ååh, min konstnärs-själ verkligen älskade varenda sekund! Ska hämta hem mina alster om några veckor då de torkat och glaserats och jag är så himla pepp på slutresultatet.

 

Kvällen sedan spenderade vi hemma hos Linn och barnen. Lagade pasta carbonara efter Markus Aujalay’s recept och skvallrade om det senaste. Världens mysigaste kväll!

 

På söndag sedan så tog vi en långpromenad bland vitsipporna innan det vankades kalas för älskade Tage. Han fyller ju hela 3 år idag (grattis älskling) och vi firade honom lite i förskott med glass, paket, sång och bus. Tänk att mosters favorit redan är 3 år. Jag blir alldeles gråtig av bara tanken – han är ju så himla fin! Efter kalaset åkte vi sedan hem igen till Göteborg och jag spenderade kvällen med redigering av filmer och bilder innan vi åt middag i soffan och började kolla på en ny serie (Snöänglar på SVT-Play – riktigt bra!).

 

 

Igår då? Igår klev jag upp innan tuppen och satte mig på tåget ner till Helsingborg. Fotograferade återigen för Elevenate och det gick SÅ bra! Andra gången nu med detta team och vi satte varje look på första försöket – inte illa. Blev klara lite tidigare än beräknat så jag slog mig sedan ned på ett café i närheten och redigerade lite bilder innan jag tog kvällståget hem. En härlig dag och kul att kickstarta arbetsveckan på det sättet. Helsingborg är ju också SÅ fint – fick lite Paris-vibbar av alla plåttaken ♥

 

2 kommentarer till “Att ta en tillbakablick på den senaste veckan.

  1. Man blir så himla glad av att läsa vad du hittar på!
    Den gula klänningen är ju så snygg 🙌🏼🙌🏼
    Och High five till din kille som filmar & fota dig! Grymt ju!
    Nu vill man ha riktig vårvärme så man på riktigt kan slänga undan både pannband, tjock jacka och vinterskorna! Brukar köra ”strumpfritt” från 1 april men iår är jag sen på detta! Mer värme nu tack!

    Ha en fortsatt grym vecka!

    1. Ååh, så roligt att du gillar att hänga med mig här på bloggen ♥ Haha och JA – så himla tacksam över att han står ut med att vara min filmare och fotograf med jämna mellanrum, haha. Känner att jag hittat någon värt att hålla hårt i 😉
      Ja, jag håller med – det har varit ovanligt kallt och blåsigt nu i april. Vill bara kunna slänga undan både strumpor och jeans men inte riktigt kunnat de ännu. Får hoppas att maj månad blir desto soligare 🙂

      Kram på dig och ha en härlig valborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg