Människor som tagit sig ut för att leva sitt bästa liv.

Klänning, Hatt och Solglasögon från SOUL Uddevalla (bor ni inte i närheten så vet jag att Maria som har butiken gärna skickar med post om ni finner något ni tycker om ♥)

 

Hej på er! Hur mår ni?

Är det några av er där ute som hunnit få vaccin ännu tro? Och vågar vi hoppas på en sommar där man får hänga obegränsat med vänner och familj, sitta på uteserveringar och ligga tätt som packade sillar på en badstrand? Åh vad jag hoppas det i alla fall! Våren är ju verkligen här nu och även om jag blir något förvånad av att titta i kalendern (vart tog liksom april månad vägen?) så vittnar naturen om att vi snart kliver in i maj månad. Just nu börjar det bli SÅ fint ute! Träd som blommar i rosa, vitt och gult och överallt ser man knoppar som brister ut i den klaraste gröna färgen. Oj så vackert! Jag försöker verkligen stanna upp på mina dagliga promenader och njuta. För den bästa tiden är nu, visst är det så?

Och jag hoppas ju som sagt att vaccineringen ska gå undan och att vi snart kan få leva som vanligt igen. Just nu drömmer jag om att sitta med mina tjejer på en uteservering och dricka bubbel, bära färgglada klänningar, klackar och solglasögon och njuta av varandra och sorlet från andra människor som tagit sig ut för att leva sitt bästa liv ♥

 

2 kommentarer till “Människor som tagit sig ut för att leva sitt bästa liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg