Välkommen sköna maj ♥


 

Hej på er! Hoppas ni mår bra denna söndag ♥ Jag kom för en stund sedan in från en solig förmiddagspromenad. Jösses så skönt väder det var denna förmiddag! Nu har det kommit in lite moln, så jag är glad att jag tog tillvara på morgonen/förmiddagen och promenerade då!

Om en liten stund tänkte jag dra till gymmet och träna, sedan får vi se vad dagen kommer innehålla mer. Är i alla fall ruskigt sugen på pannkakor ikväll. Har inte gjort vanliga, klassiska pannkakor på säkert 2 års tid och herregud så gott det ska bli! Men innan jag drar till gymmet så tänkte jag bara köra en kort summering av helgen.

 

 

I fredags var det ju Valborgsmässoafton och jag arbetade hemifrån dagen till ära. När jag sedan stämplat ut för helg åkte vi in till stan och beundrade körsbärsblommorna innan det vankades fredagshandling på ICA. På kvällens meny stod rosévin och hemgjorda hamburgare.

 

 

Haha, vårt nya vardagsrumsbord är skitsnyggt, men väldigt lågt så att äta vid bordet är typ omöjligt om man sitter i soffan (man får typ ryggskott). Därför ser många kvällar ut som såhär, vi sitter på golvet och äter. Och som grädde på moset så strular vår TV när det gäller att få in vissa program så då får vi se på datorn istället. Mycket glamouröst.

MEN, en supertrevlig kväll och i vanlig ordning såg vi såklart Bäst i Test innan vi gick och lade oss.

 

 

Lördagen sedan så var M iväg på fotbollsträning och jag tog en promenad. Älskar naturen just nu och blir alldeles galet förälskad i alla blommor. Ni ska se mitt bildgalleri i telefonen. 70% av bilderna just nu är på magnolia eller körsbärsblom, haha.

 

 

Hur som helst. Efter fotbollsträning och promenad gjorde vi i ordning oss och åkte sedan ut till Gabriel och Madeleine där det vankades grill. Olof, Jennie och deras två barn gjorde oss sällskap och sedan hängde vi på terrassen, grillade, drack rosé, åt glass och snicksnackade. Satt kvar ute ända till solen gick ner och det blev lite kyligt, då åkte vi hemåt. Men åååh så fantastiskt med utomhustid, vänner och grill. Nu börjar livet hörni!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Välkommen sköna maj ♥

  1. Ljuvligt! Maj är ju en favvo-månad och jag har lovat mig själv högt & heligt att njuta nu. Njuta av ljusa kvällar, naturen och grönskan.(För ja – det går fort och finaste tiden är typ nu! Mvh tant Hanna).

    Ps. Bara den goa värmen kommer… 😉

    1. Jaaa, maj är också min favoritmånad och ååh som jag ska försöka njuta av VARJE dag nu! Dofterna, hur grönt det blir, ljuset, lediga kvällar och massa gott i grönsaks- och frukt-disken. Haha är också en tant när det kommer till detta men ååååh som jag njuter 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *