Hemmajobb och förberedelser inför operation.


 

Hej hej hallå på er! Idag har jag arbetat hemifrån. Ganska skönt att ha möjlighet att göra det när man har ärenden att uträtta efter arbetstid och inte vill spendera 1h i bil på vägen hem. Eller 1h…. igår tog det 3 timmar att åka hem! De utförde vägarbeten på E6:an mitt under rusningstrafik och ledde om trafiken så det var kaos. Minst sagt.

Sååååå, jag är tacksam över att jag kunde jobba hemifrån idag och slippa köerna. Jag har nämligen lite förberedelser att göra inför morgondagens operation! Hjälp, tänk att det redan är imorgon jag ska göra min ögonlaser. Är både superpeppad och supernervös, på samma gång. Läste dock i broschyren att de erbjuder lugnande medel för dem som önskar. Hahaha, ni kan ju gissa vem som kommer be om det i väntrummet imorgon?!

Skämt och sido, jag ser SÅ mycket fram emot operationen och herregud; ett liv utan glasögon varje dag. Vilken frihet!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *