Spinneriet i Lindome ♥

Stickad tröja och kjol köpta förra året (Zara) / Sandaletter – H&M / Solglasögon Selected Femme / Väska – NAKD


 

Såhär såg det ut i lördags när jag och M besökte ett utav mina favoritställen här i Göteborg – nämligen Spinneriet i Lindome. Vi började med ett besök på caféet & restaurangen Lilla Spinnieriet där jag gick loss på vad som kan ha varit världens bästa chocolate chip cookie och kaffe. Herreguuuud så god kakan var! Och medan vi satt och fikade spelade vi även ett spel jag klickat hem tidigare i veckan. Kortleken GET LAID OR GET LOST kan vid första anblicken verka något explicit, men det är alltså en kortlek med frågor i syfte av att lära känna varandra bättre. Frågorna är verkligen högt och lågt och fasen så bra den var! Tänker att jag kommer använda mig denna jämt framöver! Allt från att lära känna sin partner lite bättre (oavsett om man precis träffats eller har varit tillsammans i 10 år) eller som perfekt middagslek när man har vänner över på middag. Åååh, jag ska absolut ta med den till stan om någon vecka då jag och mina tjejer ska ut och dricka vin. Förstå hur roligt o bara plocka fram ett kort och lära känna dina vänner bättre? Grymt ju!

Hur som helst – åter till Spinneriet. Efter kaffe, kaka och kortlek så vandrade vi lite i butikerna och det fanns såååå mycket fint! Ville gå loss på prick allt! En bricka i terrazzo fick i alla fall följa med hem och den pryder nu vardagsrumsbordet fint. Men alltså – Spinneriet i Lindome. Min absoluta go-to-plats när jag vill ha harmoni, lycka och inspiration.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *