Senaste 24h från mobilen.

Hej hörni! Igår var det ju Kristi Himmelsfärd och en ledig dag mitt i veckan – sådant är alltid extra trevligt tycker jag och vi bestämde oss för att ta tillvara på dagen och njuta av 24h ledig tid mitt i veckan. Knäppte lite bilder med mobilen under dagen och här får ni en tillbakablick på detta dygn.

 

 

Vi startade dagen kl 07.30 med att promenera bort till världens bästa bageri (LILLA SUR) för att köpa surdegsbröd och bullar. Älskar morgonpromenader på det sättet och väldigt trevligt när man har ett mål med sin promenad.

 

 

Väl hemma sedan dukade vi upp till mysfrukost. Alltså titta! Allt jag älskar i en bild. Åååh som jag njöt av denna stund.

 

 

Därefter sminkade jag mig (första gången sedan operationen – wiiiee) och vi tog oss in till stan. Jag skulle lämna tillbaka ett par byxor jag köpt så det gjorde vi. Sedan blev vi spontant inbjudna på kaffe till min barndomsvän Linus och hans lilla familj. Åh som jag gillar dem! Vi stannade i 2h innan vi insåg att klockan sprungit iväg och vi fick skynda oss hem för att byta om inför…

 

Grillhäng hemma hos Axel & Martina! Fler vänner slöt upp och vi satt i värmen (här var det kanonväder!) ute på deras vackra terrass och tog ikapp tid, grillade korv och åt jordgubbar. Sedan kom åskan och regnet och vi fick skynda oss in. Haha ni vet när det från ingenstans börjar ÖSREGNA och alla får panik och springer fram och tillbaka med kuddar, dynor, brickor med kaffe och bullar? Precis så! Som i en film. Vi hängde i alla fall en stund inomhus innan alla tackade för sig och åkte hem.

Väl hemma gick jag på en kort promenad i regnet och sedan värmde jag bara en matlåda till middag och vi såg på en gammal film. Mysigt avslut på en härlig dag!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Senaste 24h från mobilen.

    1. Ja, det var en riktigt mysig dag 🙂 De svarta jeansen kommer från Gina Tricot (modellen heter Comfy Mom Jeans) och är såååå sköna 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *