Gårdagens stylade fotografering.


 

Igår hade jag en inbokad fotografering i schemat. Det var några härliga tjejer (som jag jobbat med innan) som ville dra ihop en stylad bröllopsfotografering och ville ha mig som fotograf. Paret som vi skulle fotografera är dessutom bröllopskunder till mig (de ska gifta sig nästa år) så det passade perfekt!

 

 

Så igår förmiddag åkte jag upp till Uddevalla och mötte upp det goa gänget! Vi fotograferade totalt 5 stycken olika looks, spelade in reels, skrattade och hade så himla trevligt! Tiden verkligen flög förbi och när flera timmar passerat var vi klara lagom till regnet började falla ner. Vid denna tidpunkt hade jag fyllt 3 hela minneskort med bilder och var extremt sugen med att sätta igång med bildredigeringen. Ååh, det är nästan det bästa jag vet – när man liksom VET att man tagit magiska bilder och får tillfälle att gå igenom allt och sätta sin sista prägel på dem genom redigering. Dröm!!

Så det gör jag idag. Jobbar med mitt egna bolag och redigerar alla dessa fantastiska bilder. Så himla, himla kul!

Vill ni se mer av mina foto-jobb så kan ni spana in hemsidan HÄR eller mitt Instagram-konto @annastormphoto_portfolio

Puss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg