Gurka, basilika, lime och svartpeppar.


 

För ett tag sedan så såg jag på Instagram någon (minns tyvärr inte vem) som blandade alkoholfria drinkar med Tonic som bas. Och alltså, de såg SÅÅ goda ut! Jag själv älskar ju drinkar och oavsett alkohol eller ej tycker jag det är väldigt festligt att sippa på en drink medan man lagar middag. Och just tonic passar ju så himla bra i drinkar då det inte blir för sött utan det tillför en beska som är väldigt behaglig. Och denna kombination med mortlad svartpeppar, basilika, gurka och lime var fantastisk! Jag använda inga exakta mått utan höftade lite på mängden svartpeppar, lime, basilika och färsk gurka. Blir gott oavsett proportioner, tror jag. Samma människa på Instagram gjorde också en variant på rabarbersaft, pressad citron och tonic. HUR gott lät inte det liksom?

Och på tal om drinkar. På lördag kommer mina tjejer ÄNTLIGEN till Göteborg och hälsar på och jag ser fram emot vinlunch, cocktails och snicksnack med favoriterna ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg