Bokslut med revisorn.


 

Hej hej hallå på er! Denna fredag började jag med att gå igenom bokslutet med min revisor Frida. Frida är ju dessutom en gammal klasskompis till mig (vi studerade ihop till hälsocoach för (herregud) 10 år sedan) så det är alltid väldigt trevligt att ses. Dessutom är hon superduktig på sitt jobb så det är en fröjd att jobba med henne. Vi fick i alla fall gjort färdigt bokslutet vilket känns skönt och nu kan jag köra på för fullt med detta året.

Lite senare idag väntar ett digitalt möte med ett brudpar men innan dess ska jag till Memira en sväng nu för att kolla upp synen. Jag tyckte att jag fick in något i ögat för några dagar sedan och nu ser jag lite suddigt, så vi ska bara kolla så det inte kommit in smuts eller liknande i ögat som kan störa läkningsprocessen efter operationen. Skönt o kolla upp det ♥

 

Efter alla möten idag väntar sedan vin och fish-taco ikväll med mitt hjärta och det ser jag fram emot!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *