Vinlunch, tjejsnack och mys med mina favoriter.

Ååh, i lördags hade jag en sådan drömmig dag! Två av mina favoriter (Emelie och Åsa) kom på besök i Göteborg och tillsammans hade vi den mysigaste dagen på länge. Dessutom uteblev SMHI:s regniga väderprognos och vi bjöds istället på solsken vilket gjorde dagen ännu bättre. Ska vi ta en titt på vad vi gjorde? Jag tycker det!

 

 

När tjejerna kom ner så hade jag bokat bord på magiska WOLFGANG VINCAFÉ. Alltså, jag älskar det stället! Hett tips om ni är i Göteborg och vill äta brunch, middag eller bara ta ett glas – stället är fantastiskt! Och jag hade som sagt vad bokat bord och vinlunch stod på schemat. Drack ett väldigt krispigt gott Riesling-vin och så beställde vi in lite blandat från deras brunchmeny. Toast med svamp och tryffel, Egg Benedicte, Pommes och Omelett. Ojojoj så gott! Och så satt vi i sorlet från andra glada gäster och drack och åt och tog ikapp det senaste. Otroligt mysigt!

 

 

Jag hade dagen till ära också klätt mig som en smällkaramell. HUR trevligt med lite färg? Jag älskar det!

 

 

Därefter blev det en runda på stan där vi kikade lite i butiker innan vi slog oss ned på Da Matteo’s uteservering för kaffe och solsken. Spanade på folk, drack kaffe och njöt av varandras sällskap. Sedan strosade vi vidare runt i stan.

 

 

Åsa har ju bott i Göteborg tidigare så vi gick förbi hennes gamla kvarter och så spanade vi på folk, vacker arkitektur och njöt av sommarstämningen som visade sig genom uteserveringar, människor i färgglada kläder, aperol  spritz i glasen och träd som fullständigt exploderat i grönt. Slog oss ned snabbt på en uteservering för ett glas bubbel innan det vankades middag på…

 

 

NONNA! Älskar den italienaren! Här åt vi pasta, drack öl och spelade spelet ”Get Laid or Get Lost” vilket är en kortlek med frågor perfekta för middagen, dejten eller kompisgänget. Kl. 20.30 stängde restaurangen och vi avrundade kvällen. Tacksamma för en fantastisk dag tillsammans.i min (numera) hemstad ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *