Fish taco, syrenkvistar och ny frisyr.

Hej på er! Dagarna nu bara springer förbi tycker jag – nästa vecka är vi redan inne i juni och jag vill bara trycka på ”paus” och kunna njuta va min favoritmånad (maj) lite, lite längre. Men att tiden springer förbi är ju egentligen ett gott tecken för det betyder att man håller sig sysselsatt om dagarna. Så låt oss ta en titt på vad den första halvan av veckan har innehållit.

 

 

På måndagen arbetade jag hemifrån och så fort arbetsdagen var avklarad snörade jag på mig joggingskorna och gav mig ut på en lätt joggingtur. Så himla skönt och jösses så glad man kan bli av att ha möjligheten att jogga på friska ben och när naturen visar sig från sin allra bästa sida. Tacksam för de små sakerna. På kvällen sedan åt vi fish taco med picklad rödkål (sååå gott!), mangosalsa och en fetaostkräm stod för tillbehören. Mums!

 

 

På tisdagen arbetade jag på kontoret i Uddevalla och efter avslutad arbetsdag hade jag en klipptid inbokad hos bästa Malin (salong Lawli). Mitt hår växer ju inte så mycket på längden däremot är det EXTREMT tjockt så det behövdes tunnas ur rejält. Så det gjorde vi och klippte även av de slitna topparna. Resultatet kändes så himla fräscht! Nu är jag redo för sommaren och alla äventyr.

 

 

På onsdagen var jag ledig (är ju permitterad) och dessa dagar brukar jag jobba med mitt egna bolag. På agendan stod lite redigering av filmrullar till Instagram, skicka iväg ett bokningsavtal för en bröllopsfotografering, inspelning av podd och ta tag i lite administrativt jobb. Men innan arbetsdagen skulle sätta igång tog jag mig ut på en tidig morgonpromenad. Och alltså åååh, dessa stunder är MAGI. Solen tittade fram, fåglarna kvittrade och luften var fylld utav doften av syren och hägg. Ååh, gud – ögonblick som dessa gör mig knäsvag!

 

 

På eftermiddagen sedan pausade jag jobbet en stund och fyllde på med lite inspiration och energi i form av ett rykande färskt nummer av Damernas Värld. Mumsade också på hemgjorda dadelbollar (du mixar bara 2,5dl havregryn med 10st (urkärnade) dadlar, 2msk kallt kaffe, 2 msk kokosfet och 2 msk kakao som du sedan rullar i riven kokos). Efter pausen väntade poddinspelning med syrran och det blev ett riktigt bra avsnitt om sommarens trender som kommer ut på måndag nästa vecka ♥

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Fish taco, syrenkvistar och ny frisyr.

 1. Hej du skrev att du är permitterad? Kommer du inte att ha bröllops tidningen längre.
  Hoppas att ditt eget bolag blir jätte stort hihi
  Många kramar och du var snygg i håret.
  /Stina

  1. Hej Stina,

   Jo – under permitteringen så jobbar jag 40% på Bröllopsmagasinet. Men den resterande, nu ”lediga” tiden lägger jag på mitt bolag 🙂
   Ååh tack snälla – målet är ju att få det att växa så att jag någon dag i framtiden kan köra 100% på mitt egna ♥

   Kram och fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *