Mors Dag ♥

Åh, jag har haft en helt magisk sommarsöndag. Men jag sparar bilder och historier från helgen tills imorgon för nu – nu tänkte jag ägna inlägget åt att hylla två av de finaste mammor jag vet.

 

 

Först av allt. Min egen mamma. Hon som har det mest bländande leende jag vet. Hon som lärt mig uppskatta de små sakerna i livet och lärt mig vad njutning verkligen är. Fågelkvitter. Doften av sommarregn. Smaken av en kanelbulle på en solig veranda. Det mjuka materialet hos en ny klänning i garderoben eller känslan av nyklippt hår. Mamma har också lärt mig att våga och klara allt på egen hand. Samtidigt som hon lärt mig vikten av att ”ensam är inte alltid stark” och att man ALLTID mår bättre av att ta hjälp och våga prata om saker – högt som lågt. Mamma har också varit en (av två) föräldrar som gett mig god självkänsla, starkt självförtroende och bra självinsikt. Mamma uppmuntrar, stöttar, kramar och ger kärlek. Hon ringer flera gånger i veckan för att finnas där, höra om hur veckan varit, vad som planeras för helgen eller planera för nästa gång vi ses. Mamma. Jag älskar henne så mycket att det gör ont och är evigt tacksam för att just hon är min mamma ♥

 

 

Den andra mamman jag vill hylla är min syster. Hon är ju faktiskt mamma till hela TVÅ små barn. Något som jag ibland glömmer av – för hon är ju precis samma tvillingsyster som jag alltid känt. Men hon är nu tvåbarnsmamma och hon är den mest fantastiska jag vet. Det finns ingen starkare än min syster, trots att hon för bara någon månad sedan var med om en riktigt jobbig separation och nu är ensamstående tvåbarnsmamma finns det ingen som kunde klarat det bättre än hon. Linn axlar rollen som mamma så himla, himla bra. Hon har tålamod, är omtänksam, pedagogisk, generös med kärlek, uppfostrande och skulle jag någongång ha turen att själv bli mamma och gör det hälften så bra som hon? Ja, då skulle jag vara mer än nöjd.

Ja, dessa två mammor. De är de finaste jag vet och jag älskar dem så oerhört mycket att jag inte kan sätta ord på det. Grattis på er dag och grattis också till ALLA fantastiska mammor jag känner. Ni gör ett magiskt jobb varje dag!

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Mors Dag ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *