Fotbollsmatcher, finfrukost, långpromenader och kompishäng.

Hej hej hallå på er och hoppas ni fått en fin start på veckan ♥ Själv var jag uppe med tuppen idag för att åka och lämna in bilen på service. Tog en långpromenad under tiden bilen var inne på verkstaden och när jag sedan kom hem blev det frukost, kaffe och redigering av lite bilder från torsdagens plåtning. Tänkte nu att jag skulle summera helgen lite och vi tar en tillbakablick på vad fredag, lördag och söndag hade att erbjuda. Häng med!

 

 

I fredags var jag typ ”bakis” efter en minst sagt hektisk dag med fotografering och mycket spänningar. Kände mig nästan sjuk och var helt tom i hjärnan. Men jag spelade i alla fall in ett poddavsnitt med syrran (live idag – sök bara på ”Snicksnack med Storm” där poddar finns så hittar ni den). Efter poddinspelning tog jag mig ut på en långpromenad och beundrade vackra hus. På kvällen sedan vankades det fotbollsmatch för M och jag åkte och tittade. Haha det spöregnade nonstop under matchen så efteråt var jag både kall och blöt och klockan hade hunnit passera 21.00 när matchen var slut. Hade med andra ord inte mycket energi över till att stå och laga mat så det fick bli köpt pizza för vår del framför EM-premiären av fotboll. Sååå kul att EM äntligen är igång och vi planerar kolla prick alla matcher här hemma.

 

 

På lördagen sedan så åkte vi in en sväng till stan på förmiddagen. Gick lite i butiker och fick med oss lite fina ting hem. Därefter åkte vi hem för lunch innan vi bytte om till träningskläder och tog en långpromenad bort till Sävedalen där vi mötte upp kompisar för glass och häng i solen. Riktigt mysigt!

 

 

Därefter promenerade vi hem igen och laddade inför mer fotbollstittande genom popcorn och rabarberdrinkar. Bevittnade live det fasansfulla som hände på plan med Christian Eriksen och fick en sådan oerhörd klump i magen. Såg ni det? Fy fan alltså – så jävla otäckt!! Tackar högre makter (och läkarpersonal) att han klarade sig ♥ Vi såg i alla fall på mer fotboll under kvällen och åt lite plockmat i form av burrata, grillade grönsaker, kyckling och vitlöksbröd. Mums!

 

 

Söndagen sedan startade vi med finfrukost på magiska Brogyllen inne i stan. Hur mysigt som helst! Satt och åt pannkakor, nybakt bröd och drack kaffe medan vi spanade på folk och planerade dagen. Sedan for vi hem för en långpromenad i solen innan vi åkte ut till Torslanda för att hälsa på Sarah & Joakim med familj.

 

 

Vi hängde en stund på deras soliga terrass innan vi promenerade bort till ett gårdscafé för kaffe, bulle och snicksnack i solen. Så himla mysigt att hänga med dem och vi dröjde kvar i några timmar innan vi slutligen rullade hem. Väl hemma veckohandlade vi, lagade mat och sedan såg vi på mer fotboll (älskar det!) och planerade veckan innan vi stupade i säng.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Fotbollsmatcher, finfrukost, långpromenader och kompishäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *