Frukost på Brogyllen.


 

I söndags bestämde vi oss som sagt vad för en finfrukost ute på stan. Vi har ju testat en del olika och denna gången var det Brogyllen som stod på schemat. Jag älskar Brogyllen just för att det är ett klassiskt konditori, men med massa, nytänkande bakverk, luncher och bröd. Dessutom är de anrika lokalerna sjukt pampiga och uteserveringen får mig att känna mig som om jag befinner mig i ett soligt Paris. Har ni inte varit på Brogyllen (Västra Hamngatan, Göteborg) så kan jag varmt rekommendera det. Oavsett om ni är sugna på en lättare lunch, fräsch smoothie, magiska bakverk eller en vacker tårta att köpa med hem.

På Brogyllen finns det 3 olika frukostpaket att välja på. Deras klassiska Brogyllen-frukost, en Pannkaksfrukost och en Grön frukost. Vårt val föll på en Brogyllen-frukost som innehåller bröd, croissant, pålägg, yoghurt, frukt, kaffe och juice samt en Pannkakosfrukost som består av amerikanska pannkakor, färska bär, nutella, hallonsmoothie och kaffe. Så vi beställde in detta och sedan delade vi på allt och njöt av att kunna sitta utomhus en söndag morgon i juni och spana på människor. Jag älskar att starta en helgmorgon på detta sätt, med att få klä upp sig i annat än mjukiskläder och äta finfrukost bland folk istället för hemma i köket. Riktigt mysig start på dagen och jag längtar redan till nästa frukost-tillfälle.

 


 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Frukost på Brogyllen.

  1. Åh Anna, snälla vart kommer dina fina solglasögon ifrån? Tack för att du inspirerar, älskar mixen och är själv en riktig ”klänningstjej” så tittar ofta in för lite härlig inspiration. Kram på dig!

    1. Heej, nämen TACK snälla du – så himla glad jag blir! Och så underbart med en till som älskar klänningar 😀 Glasögonen köpte jag nyligen på ”& Other Stories”. De verkar vara slutsålda på hemsidan men kan finnas kvar fysiskt i butik 🙂 Kram och ha en härlig tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *