Stockholm, inspelning av Alla mot Alla och finlunch.

I förra veckan lyckades jag och M få tag i biljetter till inspelningen av tv-programmet ’Alla mot Alla’. Vi är ju STORA fan av programmet och har sett vartenda program sedan start så när nu möjligheten öppnade upp för att få sitta i publiken slängde vi oss på bokningen och lyckades få tag på två biljetter. Och igår var det alltså dags för en tur upp till Stockholm för att se inspelningen och sedan strosa runt i vår soliga huvudstad.

 

 

Vi tog tåget upp och åkte från Göteborgs central strax innan kl. 07.00 på morgonen. En supersmidig tågresa där poddar, kaffe och frukostfrallor stod för underhållningen. Tre timmar senare anlände vi i ett soligt Stockholm och tog tunnelbanan bort till Filmhuset där inspelningen ägde rum. Vi var ett litet gäng (pga covid-19) som fick plats på inspelningen och det var så himla häftigt att få ta plats och vara en del av publiken. Studion var så himla snygg och vi befann oss riktigt nära de deltagare som medverkade och även Filip & Fredrik. Sjukt kul att se inspelningen live och få ta del av det. Vi var som barn på julafton, haha.

 

 

2 timmar senare var inspelningen avklarad och vi tog oss återigen ut till solen. Tog sikte på en trevlig lunch och gick bort till Broms på Karlaplan där vi åt en magisk lunch och spanade på folk! Oj vad jag älskar det där! Att byta ut den medhavda matlådan vid skrivbordet mot en riktig fin-lunch i Stockholm ger mig sådant lyckorus att det är svårt att sätta ord på.

 

 

Efter vi ätit upp strosade vi runt på Östermalm och besökte lite butiker. Köpte en riktigt fin klänning från Twist & Tango samt ville köpa med mig typ all inredning hem från Zara Home. Men insåg snabbt att jag inte skulle orka bära på allt utan vi tog istället sikte på en uteservering för kaffe.

 

 

Landade på mitt älskade Pas D’Art. Visserligen kostar där kaffet en förmögenhet men det är VÄRT det. Att sitta på de franska, vingliga caféstolarna och prata engelska med den italienska servitören och spana på folk medan man sippar på en skummig cappuccino och pratar om livet och dagen med någon man älskar. Oslagbart! Inredningen inne på Pas D’Art går ju inte direkt heller av för hackor och jag blir alltid lika sugen på färg och pasteller efter ett besök där.

 

 

Vädret var också strålande denna onsdag och efter kaffet strosade vi runt i solen och tog oss även bort mot Gamla Stan där vi spatserade i de trånga gränderna och kollade på Stockholmare blandat med turister som var där för att äta glass i solen eller besöka någon av butikerna. Riktigt mysigt! När klockan sedan närmade sig 18.00 tog vi oss till centralstationen och hoppade på tåget hem. Lyckliga efter 8 timmar i vår soliga huvudstad där vi varit publik till ett av våra favoritprogram och fått semesterkänsla.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *