Tillbaka från semestern.

 

Hej på er! Jag valde ju aktivt att under mina 3 veckor av semester ”jobba” så lite som möjligt med mina egna projekt och företag. Så både bloggen och även min och min systers podd fick ett uppehåll under dessa veckor. Det är väl egentligen enbart Instagram som jag uppdaterat och så har jag ju kikat in några fåtal gånger här på bloggen. Men utöver det har jag varit ledig från datorn och det har varit SÅ skönt! Som bloggare uppdaterar man ju flitigt året runt och då jag bloggat sedan 2007(!) utan längre uppehåll var det faktiskt skönt att även sätta bloggen lite på paus.

Men nu är jag alltså tillbaka igen. 3 veckors semester är över och de har varit magiska! Har massa saker att tipsa om och berätta så kommande dagar får bli en liten återblick på semestern. Men det kan ju passa fint, för ni kanske är lediga lite längre?

Hur som helst ser jag fram emot att vara tillbaka och hänga med er här inne ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *