Brittas Strandveranda.

 

En utav dagarna på semestern så körde vi en dagsutflykt till Varberg. Jag, M och två kompisar till oss. Vi har ju lyxen att ha mitt älskade Varberg bara 45 minuter bort med bil så det är perfekt för en dagsutflykt! Större delen av dagen låg vi ute vid Getterön (har bloggat om det) för sol och bad. Där är verkligen SÅ vackert och vattnet är alldeles kristallklart. Magiskt!

Efter en hel dag med sol & bad åkte vi snabbt in till Varberg och kikade lite i butiker innan vi drog vidare ut till Apelviken. Vi var hungriga och ville testa BRITTAS STRANDVERANDA. En bar/restaurang beläget mitt på stranden och där vi fick köa några minuter för att få bord, men sedan kunde vi slå oss ned med utsikt över stranden och beställa in fördrinkar, prata om livet och sedan äta. Jag tog deras signatur-pizza med räkor och chili som var riktigt god! Överlag ett riktigt härligt ställe, maten får kanske 3p av 5p, men miljön väger upp. Här är det avslappnat, lounge-vänligt och läget vid stranden gör att det känns riktigt exotiskt! Glad att vi valde att gå just dit denna varma sommarkväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg