Paradiset.


 

Hej hej hallå! Sitter och försöker samla alla magiska intryck från resan till Parga, men det är som att kroppen kommit hem medan själen fortfarande är kvar där. Huvudet har inte riktigt hängt med och om jag ska var helt ärlig så har jag ångest idag över att vara hemma igen. Ni som lyssnar på min och min systers podcast (Snicksnack med Storm) vet vad jag pratar om. Vi pratade nämligen om detta för två veckor sedan. Det är alltså någon slags efter-depression av resor jag lider av och får alltid ångest av att komma hem igen. Som om jag inte är redo, på något sätt, utan vill vara kvar och tycker vardagen är piss, haha.

MEN, jag ska rida ut ångesten idag och bästa botemedlet är att redigera bilder från resan, för då lever jag liksom kvar i paradiset. Och alltså, vilken resa vi haft! Helt, helt otrolig! Kommer berätta mer och har över 900 bilder på minneskortet att dela med mig av, så jag hoppas ni är sugna på kristallklart vatten, klappersten, tzatziki och olivträd. För jag har massvis med vykortsmaterial att publicera.

Puss och hoppas ni haft en bra vecka ♥

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Paradiset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.