That black dress.

Klänning – ROTATE Birger Christensen / Solglasögon – Other Stories / Klackar – H&M

 

En kväll i Parga plockade jag fram nytillskottet i garderoben. Fyndet jag gjorde från Wakakuu tidigare i somras och har väntat på att få använda. Klänningen hade jag spanat in ett bra tag och i somras, när det var 70%(!) rea slog jag till. Och alltså, den är en dröm!! Jag älskar ju som bekant när saker och ting är lite ”extra allt” så att addera axelvaddar, hög hals och fransar på den klassiskt svarta klänningen gör den till en riktig 10-poängare!

Addera en snygg bränna på det, svarta klackar, tingeltangel och solbrillor och jag var redo för wine & dine i min bästa uniform! Ser även fram emot att använda klänningen massvis i höst till ett par boots och röda läppar.

 

2 kommentarer till “That black dress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg